زلاتان ابراهيموويچ بازيکن اسبق يوونتوس پس از حضور آنيلي در پست مديريت، بار ديگر مد نظر اين تيم توريني قرار گرفته است. 
  ابراهيموويچ با توجه به درخشش مثال زدني مسي و جواناني چون پدرو و بوسکتس در بارسلونا شانس فراواني براي تداوم در درخشش نداشته و شايد بازگشت به يوونتوس براي مرد يخي بهتر باشد. 
  اين در حالي است که منابع خبري اسپانيا از توافق پشت پرده بارسلونا با وکيل داويد ويا از والنسيا نوشتهاند و مقامات بارسلونا بهانه کافي براي فروش زلاتان به يوونتوس را دارند. 
  مديران کارخانه فيات ايتاليا که اسپانسر سنتي يوونتوس محسوب ميشوند قول همکاري داده و به صورت مشروط کل مبلغ مربوط به اين خريد تاريخي را قبول مي کنند. سوئدي بودن زلاتان و بازي احتمالي او در فيلم تبليغاتي فيات ضربه سنگيني به کمپاني سوئدي ولوو خواهد زد. 
 [ دوشنبه 20 اردیبهشت 1389   ]  [ 1:24 AM  ]  [ حسن رحمتی  ]